Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skill w CS:GO oraz rangi

Fall0ut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chcę się was zapytać, czy kałach po +650 godzinach gry i 104 wygranych turniejówkach to wynik raczej słaby czy przeciętny? (gram od 27 czerwca 2014, ale grać na serio zacząłem w styczniu, z silvera 1 wyszedłem gdzieś w lutym). Chciałem się was też zapytać jakie macie rangi i ile turniejówek wygranych :P?

Opublikowano

kałach po 650 h? Bez urazy ale patrząc na dzisiejszy poziom to w tym czasie powinieneś wbić tą rangę na toutchpadzie 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

teraz poziom jest o wiele nizszy w 2013 roku majac tyle godzin mialem golda 2 max teraz mam lema ale nie gram jakos zeby sie starac niektore mecze gram na wyjebce bo jest latwo mam aktualnie 1600 h 

Opublikowano

160 win, LEM, 500h.

Moim zdaniem masz wynik "słaby".

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Najważniejsze jest to że widzisz postępy. Nie ważne jak długo będziesz wychodził i ile wygrasz meczy czy przegrasz ważne jest to że pniesz się w górę. Nie przejmuj sie tyloma winami i godzinami mając tego kałacha. 

Pasjonat
Opublikowano

200 wygranych, 500h, global

teraz poziom skilla w cs'ie to jakby podzielić dawny skill przez 99999999999999999999 xD

Opublikowano

I właśnie dlatego nie wiem dlaczego gram tak słabo po 650 godzinach :/­

Bo długo wychodziłeś z silvera, gdy był inny poziom. Też tak miałem, ja mam jakoś 200 winów i LE blisko LEMa :p 

Opublikowano

200 wygranych, 500h, global

teraz poziom skilla w cs'ie to jakby podzielić dawny skill przez 99999999999999999999 xD

gościu masz 500h więc takie porównania sobie daruj, bo gówno o tym wiesz, co najwyżej usłyszałeś od kogoś ;)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

prawie 1000 winow,2150 hrs global

U ciebie nie jest tak zle :D Graj dalej a bedzie lepiej.Mając 700 godzin bylem w silverze a w tym sezonie na eslu major 4 miejsce aim wiec nie masz sie czym przejmowac.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

gościu masz 500h więc takie porównania sobie daruj, bo gówno o tym wiesz, co najwyżej usłyszałeś od kogoś ;)

To może z mojej perspektywy, grając od początku cs:go [wcześniej w 1.6 od 2010r.]. Jestem w stanie potwierdzić iż jeszcze rok temu różnica skilla na rangach LEM - Global był o wiele wyższy niż dzisiaj.

Opublikowano

Każdy zauważył , że teraz rangi zdobywa się dużo łatwiej więc chyba jest coś na rzeczy "panie specjalisto"

Topic

Mam 115h 60win i kałach w laurach. Twój wynik jest słaby , ale przecież cs to tylko gra :)

Opublikowano

186 meczy i 1,2k i LE. Godziny dużo idle/ogladanie meczy/demek, mało gry.

Dzisiejszy DMG, to stary GOLD 1. Jest gwiazdka jest? Dziękuje.

Valve jest o tyle miłe że chce "dzieciakom" poczuć jak to jest mieć range global elite.

Kiedyś jak wbijał na serwer global elite to nie bylo c***a we wsi, pizgal same hsy. A dziś cóż... Niektóre globale strzelają jeszcze po nogach...

Opublikowano

Postanowiłem, że i ja się podziele swoją wiedzą i tym co zauważyłem ^^

Kiedyś (Ok. 2013-2014) kolega dał mi 1 raz zagrać w CS:GO, jak wiadomo - ktoś kto przechodzi z 1.6 (po paru latach) i zobaczy pierwszy raz recoil broni to powie jedynie "masakra"

No więc, dał mi on zagrać i powiem wam, że na jego randze (miał wtedy chyba kałacha ?) bylo mi naprawdę ciężko dorównać innym na mm'ie :P

Niedawno (Pare miechów temu) kupiłem sobie sam swoje własne konto z cs'em i teraz podam wam uczciwe statystyki, a wy sami sobie odpowiecie: "Czy coś się zmieniło? "

Mam równe 203h i 59 rankedow, ranga to LEM.

Dziękuję za uwagę xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...